ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 25 يناير 2023 ·

Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 2: Colony-count technique — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media

علم الأحياء الدقيقة للأغذية
*يشمل علم الأحياء الدقيقة للمواد الغذائية للحيونات * المواد الغذائية للحيوانات انظر 65.120 *الطرق العامة لاختبار المنتجات الغذائية وتحليلها ،انظر 67.050

ملفات الوثيقة ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 4879:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Quantum computing — Vocabulary
ISO 16502-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Furniture — Assessment of the ignitability of mattresses and upholstered bed bases — Part 1: Ignition source: smouldering cigarette
ISO 13680:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Corrosion-resistant alloy seamless products for use as casing, tubing, coupling stock and accessory material — Technical delivery conditions
ISO 17097:2024
 
مواصفة قياسية دولية
3-D human body scan data — Methods for the processing of human body scan data